Blogs & nieuws artikelen

  • Het OfficeEasy NL team

Cat S41 review: is de telefoon werkelijk zo bestendig?

Bijgewerkt: 23 mrt 2018U heeft vast al eens gehoord van het Amerikaanse bedrijf Caterpillar, verantwoordelijk voor de grote machines, voor in de bouw. Dit bedrijf verkoopt echter niet alleen machines maar ook smartphones, geschikt voor elke soms wat onvoorzichtige gebruiker. De S41 van Cat is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor outdoor activiteiten, het is een ultra weerstaanbare smartphone te noemen. De telefoon is hierdoor niet alleen geschikt voor mensen, welke in de bouw werken, maar voor iedereen die zijn telefoon vaak stuk laat vallen. Denk hier bijvoorbeeld aan mensen met een druk nachtleven of een druk sportief leven.


In dit artikel kunt u de voor- en nadelen van de Cat S41 vergelijken en zo besluiten of deze telefoon, eventueel uw volgende telefoon wordt. Wij houden het artikel kort, zodat u gemakkelijk de belangrijkste punten terug kunt vinden zonder onnodige extra informatie.


“Built rugged to survive ” - Caterpillar

Specifieke eigenschappen:


- 4G verbinding

- OS Android Lollipop 5.1

- Schok- en valbestendig (militaire normen MIL STD 810G)

- Water- en stofbestendig IP68

- Functie, batterijdelen

- Dual SIM

- Sterk verlicht scherm, Corning Gorilla en bestand tegen zonnestralen

- Lange batterijduur 5000 mAh tot 38 uur wanneer in gebruik

- Dubbele fotocamera en videocamera 8 en 13MP

- MTK P20 MT6757 Octacore 2.3 GHz processor

- RAM 3 Go


Wat zijn de voordelen?


– super robuuste behuizing – scherm werkt ook met handschoenen aan – fysieke knoppen (ideaal voor bouwvakkers) – programmeerbare fysieke knop – lange accuduur – te gebruiken als power bank – twee jaar lang garantie

–Waterdicht tot op 2 meterZijn er ook nadelen?


Die zijn er inderdaad, de vraag is alleen of deze opwegen tegen de voordelen. Over het algemeen wordt de camera op de Cat S41 niet gewaardeerd (de kwaliteit is minder als bij andere vergelijkbare smartphones). Aan de achterkant zit een 13 megapixel camera en aan de voorkant een 8 megapixel camera. Verder heeft de CAT S41 geen vingerafdruk ontgrendel mogelijkheid, geen Android 8.0 Oreo en weegt deze vrij zwaar. Ten slotte is de CAT S41 duurder (met een prijskaartje van ongeveer €425,-) als andere mid-range smartphones.

Bent u opzoek naar een telefoon met de perfecte camera, het modernste design of de nieuwste hightech? Dan is de Cat S41 telefoon, waarschijnlijk niet de juiste keuze voor u.


Bent u opzoek naar een robuust gebouwde smartphone, welke wel tegen een stootje kan? Een telefoon, welke zonder problemen onder water te houden is, tegen stof kan en niet stuk valt? Dan zou de Cat S41 de telefoon kunnen zijn waar u naar opzoek bent. U vindt meer informatie terug op de website van officeeasy.nl, u kunt hier ook direct uw nieuwe telefoon bestellen.Het OfficeEasy NL team


Bekijk hier de promotie video hier:


49 keer bekeken

Artikelen te koop bij Office Easy

Mobiele telefonie
Headsets
IP-telefonie
Audio en videoconferenties
Oordopjes
Portofoons
Gehoorbeschermende headsets

Youtube en andere social media

There are no items in this list

Please reload

There are no items in this list

Please reload

  • Twitter - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon