Blogs & nieuws artikelen

  • Het OfficeEasy NL team

De beste portofoons voor in de bouw


In Nederland werken 499.100 mensen in de bouw (6 procent van alle Nederlanders), de beroepen, welke tot de bouw behoren zijn erg divers. U kunt hierbij, bijvoorbeeld denken aan: aannemer - blokkenlijmer - bekister - betonstaalverwerker - betonreparateur - opzichter - bouwvakker - constructeur - dakdekker - gibobouwer - huisschilder - ijzervlechter - installateur - kraanmachinist - loodgieter - metselaar - opperman - steigerbouwer - stukadoor - timmerman - plafonneur - uitvoerder - werkvoorbereider - tegelzetter - klusbedrijf- grondwerker- elektricien- veiligheidscoördinator- architect en nog veel meer.


Tweerichtingsradio’s zijn voor geen enkele industrie beter geschikt dan voor in de bouw. Bezoek eens een bouwplaats en u ziet bijna elke werknemer, of op zijn minst elke crew chef, met een bidirectionele radio aan hun riem. In het hele land vertrouwen bouwbedrijven op de technologie van portofoons. Veel van de bouwradio's van Kenwood en Motorola, zijn ontworpen volgens militaire specificaties, zodat ze alles aankunnen wat u maar kunt bedenken, zoals stof, vallen, trillingen, extreme temperaturen en slecht weer. Deze 2-weg radio's voor bouwlocaties zijn beschikbaar voor zowel VHF- als UHF-communicatie. Andere geavanceerde functies zijn luidere luidsprekers, ruisonderdrukkingstechnologie, batterijen met een lange levensduur en privé frequenties.


“Als de kans niet aanklopt, bouw een deur”. –Milton Berle

De volgende portofoons worden als beste gewaardeerd voor in de bouw:


1. Motorola T80 Extreme


2. Motorola DP1400


3. Hytera HYT TC 610


4. Kenwood TK-3401DBekijk de gedetailleerde artikelomschrijvingen en prijzen hier.Laat ons onze kennis inzetten, om u te helpen bij het vinden van de juiste tweeweg-radio's voor uw bouwactiviteiten. Onze deskundige medewerkers zijn beschikbaar, om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen geschikte accessoires te vinden, zoals batterijen met langere levensduur, oplaadeenheden en meer. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u de radio's te vinden, welke u werkelijk nodig hebt.

Het OfficeEasy Nederland team


17 keer bekeken

Artikelen te koop bij Office Easy

Mobiele telefonie
Headsets
IP-telefonie
Audio en videoconferenties
Oordopjes
Portofoons
Gehoorbeschermende headsets

Youtube en andere social media

There are no items in this list

Please reload

There are no items in this list

Please reload

  • Twitter - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon