Blogs & nieuws artikelen

  • Het OfficeEasy NL team

De nieuwe Blackwire 3200 et 5200 series van Plantronics

Bijgewerkt: 23 mrt 2018

Plantronics, een audiopionier en een wereldwijde leider in de communicatiebranche heeft zijn nieuwste Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie aangekondigd.In dit artikel informeer ik u over de belangrijkste verschillen, het officiële persbericht van Plantronics en vervolgens over de prijzen en beschikbaarheid.


Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwste Blackwire series van Plantronics?


-Opvouwbare oorkussens en een meegeleverde draagtas.

-Intuïtieve toetsen voor het beantwoorden/beëindigen van oproepen, het verhogen/verlagen van het volume en het muten.

-Werkt met diverse apparaten met USB-A of USB-C en 3,5mm-aansluitingen.

-Gebruiksvriendelijke gesproken meldingen in verschillende talen en indicatielampjes die de gebruiker informeren over inkomende gesprekken en de mute- en volumestatus.

-Breedband audio met noise cancelling microfoons voor hoogwaardige gesprekskwaliteit Compatibiliteit met Plantronics Manager Pro, waarmee IT-teams inzicht kunnen krijgen in elke Plantronics-headset die binnen het bedrijf wordt gebruikt.

-Dynamic EQ past automatisch de audio-instellingen aan tussen spraakoproepen en muziek.

-Passieve noise cancelling om spraak en andere storende geluiden te onderdrukken voor een betere concentratie.

-Dynamische mute waarschuwing die de gebruiker informeert als hij praat terwijl mute is ingeschakeld.

-SoundGuard Digital (in de Plantronics Hub software) biedt geavanceerde akoestische bescherming om te voorkomen dat de gemiddelde dagelijkse blootstelling aan geluid hoger is dan 85 dBA.

-Een nieuw ontworpen hoofdband, afgeleid van het Voyager Focus-ontwerpWat zegt Plantronics in hun officiële verklaring aan de pers?


Hoofddorp, 14 november 2017 - Plantronics (NYSE: PLT), een pionier op het gebied van audio- en communicatietechnologie, kondigt de Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie aan. Deze nieuwe headsetlijn heeft een strak en vernieuwd design en biedt een reeks modellen voor verschillende prijzen. De Blackwire-serie kan verbonden worden met laptops, pc’s en smartphones en zorgt voor professionele audiokwaliteit en naadloze communicatie. “De Blackwire-serie is een van onze beste productlijnen,” aldus Gavin Sear, Manager Global Product Marketing bij Plantronics. “De Blackwire 5200- en de Blackwire 3200-serie verhogen de flexibiliteit van kantoorprofessionals. Gebruikers kunnen gemakkelijk verbinding maken met al hun apparaten en daardoor de hele dag door genieten van het draagcomfort en een hoogwaardige geluidskwaliteit.” De Blackwire-productfamilie is ontworpen voor mensen die op hun werk behoefte hebben aan een audioverbinding met hun computer of smartphone, met de flexibiliteit om zonder onderbrekingen tussen apparaten te kunnen schakelen. Uit onderzoek blijkt dat kantoormedewerkers vaak worden afgeleid door omgevingslawaai en onderbrekingen en dat zij communicatieoplossingen nodig hebben om zich beter te kunnen concentreren. De Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een modern industrieel ontwerp met lavarode accenten in de headset en snoeren. De krachtige headset zorgt ervoor dat de gebruiker alles goed kan verstaan en zelf verstaanbaar is. De Blackwire-serie werkt met populaire softwaretoepassingen, zoals Cisco Jabber, Microsoft Skype for Business en Microsoft Teams via pc' s, laptops en smartphones met een hoofdtelefoonaansluiting.Wat kost dit en vanaf wanneer is de serie beschikbaar?


De Blackwire 5200-serie is per direct beschikbaar via geautoriseerde Plantronics-partners. Het mono-ontwerp met één oorschelp heeft een adviesprijs van € 99,99 en het stereo-ontwerp met twee oorschelpen heeft een adviesprijs van € 109,99. De Blackwire 3200-serie is vanaf januari 2018 beschikbaar via geautoriseerde Plantronics-partners. Modellen met schuimrubber oorkussens, vaste luidsprekers en verstelbare hoofdband in het mono-ontwerp met één oorschelp hebben een adviesprijs van €39,99. Het stereomodel met twee oorschelpen heeft een adviesprijs van €49,99. Modellen met zachte lederen oorkussens die plat gevouwen kunnen worden en geleverd worden met een draagtas hebben een adviesprijs van €70,00 (mono-ontwerp) en €80,00 (stereo-ontwerp).Wat vinden wij hiervan?


Wij vinden deze nieuwe headsets van Plantronics uitstekend geschikt, voor iedereen die tegelijk op de computer en smartphone verbonden wil zijn. Het is erg gemakkelijk om tussen deze beide mogelijkheden te switchen, tijdens het gebruik. Uit onderzoek is gebleken, dat werknemers productiever zijn, wanneer zij beschikken over deze nieuwste headset. Gezien dit laatste feit en alle bijkomende technologische verbeteringen, noemen wij de nieuwste series: het proberen waard!


“Communicate. Collaborate. Connect. -Plantronics "

6 keer bekeken

Artikelen te koop bij Office Easy

Mobiele telefonie
Headsets
IP-telefonie
Audio en videoconferenties
Oordopjes
Portofoons
Gehoorbeschermende headsets

Youtube en andere social media

There are no items in this list

Please reload

There are no items in this list

Please reload

  • Twitter - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon